Patronul CFR-ului reacționează în cazul ofertei lui Gigi Becali pentru Billel Omrani

by Christian Suciu

Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB-ului a anunțat în cadrul unei emsiuni de la Pro X că dorește să-l transfere pe atacantul algeriano-francez al CFR-ului aflat în ultimul an de contract:

” Am vorbit cu Omrani acum o oră. Era la masă, nu mi-a recunoscut vocea. Mi-a dat numărul impresarului, mi-a zis că vrea 45.000 de euro pe lună și vreo 400.000 de euro la semnătură. E ceva negociabil, posibil să se realizeze.” a fost declarația patronului roș-albaștrilor. Cu toate acestea, acționarul CFR-ului Neluțu Varga îi liniștește pe fanii CFR-ului printr-un mesaj în care se arată încrezător că atacantul franco-algerian nu va accepta oferta contracandidatei și va rămâne și în următorul sezon la formația din Gruia:

” El e cu gura, cu poveștile, noi ne vedem de treaba noastră.Își face iluzii degeaba. Nu poate să-l ia și nici să-l țină pe Omrani. Billel știe ce are aici, ce îi oferim, ce are asigurat la CFR. Da, deocamdată Billel nu a semnat încă un nou contract, dar nu am insistat fiindcă avem o relație specială cu el” a transmis acționarul CFR-ului Ioan Varga.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza