Patronul CFR-ului îl vrea pe Dan Petrescu pe bancă și din următorul sezon. Cristi Balaj (CFR Cluj):” Ne-a spus clar înaintea meciului cu Rapid că vrea să continue cu Dan Petrescu.”

by Christian Suciu

Șansele CFR-ului la titlu au scăzut după înfrângerea suferită în etapa precedentă împotriva lui Rapid București iar soarta lui Dan Petrescu la CFR depinde de poziția pe care se va clasa clubul la finalul Play-Off-ului și de situația financiară a acestuia în următorul sezon. Președintele alb-vișiniilor, Cristi Balaj, a transmis că patronul clubului, Neluțu Varga, s-ar fi decis înaintea meciului cu Rapid ca Dan Petrescu să rămână pe banca formației din Gruia și din sezonul următor.

” Ne dorim acest lucru (n.r. ca Dan Petrescu să își prelungească înțelegerea), patronul și-a exprimat dorința. Va rămâne în continuare alături de CFR Cluj. Deja este mult schimbat domnul Varga. Are această înțelepciune să nu discutăm și să nu luăm decizii la nervi, la supărare, să nu facem promisiuni când suntem bucuroși.

Rămâne de văzut, în funcţie de locul pe care îl vom ocupa la finalul anului, bugetul va fi construit pe măsură şi sper să fim mai buni anul viitor decât suntem în acest moment. Da, patronul ne-a spus foarte clar înaintea meciului cu Rapid că vrea să continue cu Dan Petrescu.” a declarat Președintele CFR CLuj, Cristi Balaj potrivit Fanatik.ro.

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

Comenteaza