Pasajul de legătură între DN1C și DJ109D din zona Tetarom III Jucu, tot mai aproape de realizare

by Christian Suciu

Cinci firme sau asocieri de firme au depus oferte pentru realizarea investiției ce vizează realizarea unui pasaj de legătură între DN 1C și DJ 109D, peste calea ferată, în scopul asigurării unui acces mult mai facil în Parcul Industrial Tetarom III din Jucu. Valoarea totală a proiectului este de 65.532.646 lei iar investiția urmează a fi asigurată prin fonduri PNRR, accesate de C.N.A.I.R.

” Scopul pasajului este de a elimina blocajele și de a fluidiza circulația pe acel sector extrem de circulat. El va facilita accesul în Parcul nostrul Industrial din Jucu unde au fost create până acum cca. 7000 de locuri de muncă. Vom contribui în continuare cu tot ceea ce ține de noi pentru materializarea cât mai rapidă a acestei investiții.”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Prin intermediul proiectului se urmărește atât fluidizarea traficului pe DN 1C, în zona Parcului Industrial Tetarom III, cât și reducerea sau chiar eliminarea accidentelor rutiere soldate cu victime sau cu pagube materiale.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza