Pas greșit în lupta pentru titlu. CFR se încurcă cu Astra și ratează șansa de a trece preste FCSB

by admin

CFR Cluj a remizat cu Astra, joi seară, 1-1, în direct la Look Sport+, şi a ratat şansa de a trece peste FCSB în fruntea clasamentului. Budescu a deschis scorul printr-un gol norocos, iar Deac a egalat pe final, în minutul 80.

Cum Bălgrădean şi Lazar, care se luptă pentru postul de titular la naţională, sunt accidentaţi, a venit rândul ca Sandomierski şi tânărul Maximilian Popa să arate ce pot. Iar goalkeeper-ul Astrei s-a ridicat la înălţimea unui meci care se anunţa foarte dificil. În minutul 15 a scos de sub bara transversală un şut violent al lui Pereira, iar un minut mai târziu s-a făcut prieten cu bara din dreapta la lovitura de cap a lui Vinicius. Pe contră, Budescu (21) a şutat slab, dar Vinicius a deviat ghinionist şi l-a păcălit pe Sandomierski: 0-1, avantaj FCSB! Pe final de repriză, Carnat (43) a ratat lobul din interiorul careului de 16 metri, iar Popa a făcut o nouă minute la lovitura liberă executată de Deac (45+4).

În startul reprizei secunde, Carnat (51) şi Burcă (52) i-au testat reflexele lui Popa. Salvat de bară la o ocazie monumentală a lui Costache (63), Popa l-a blocat şi pe Rondon în minutul 75. Scăpată pe contraatac, fosta campioană putea da lovitura de graţie prin Crepulja (79), dar acesta a ratat singur cu Sandomierski şi a făcut loc clişeului conform căruia ocaziile se răzbună. Imediat, Deac a marcat pentru 1-1, la o fază care l-a prins pe Popa ieşit din poartă. A rămas 1-1, pentru că nici Omrani, nici Chipciu, introduşi pe final, nu au avut inspiraţia de a desface defensiva oaspeţilor. 

După al cincilea rezultat de egalitate al sezonului, CFR ajunge la 41 de puncte, unul sub liderul FCSB. Astra e pe 13, cu 18 puncte, la opt lungimi de play-off.

  • CFR Cluj: Sandomierski – Susic (Chipciu 82), Burcă, Vinicius, Camora – Deac, Soares, Luis Aurelio (Păun 59) – Carnat (Costache 59), Rondon (Omrani 82), Gîdea (Pereira 9)
  • Rezerve: Murariu – Latovlevici, Manea, Hoban
  • Astra: M. Popa – De Sousa (Jovanovic 55) Găman, Graovac, Bruno – Crepulja, Canadja – Wutrich (D. Gheorghe 56), Budescu,Răduţ (Kane 69) – Stahl (V. Gheorghe 36)
  • Rezerve: Bolboaşă – Montini, Merloi, Riza, Balaure, Kane

Te-ar putea interesa si

Comenteaza