“Parcul Viitorului” – se construiește cel mai fain și mai spectaculos parc dintr-o comună din România

by Bianca Baraboi

Ciugud – comuna inteligentă și cea care e campioană la investiții, a lansat azi 8 martie începutul unui alt proiect prin care își dorește să creeze din nou ceva spectaculos.

Astfel, au sărbătorit și Ziua Internațională a Femeii, dar au și deschis drumul către un parc nou, de aproape 15 hectare, peste 25.000 de arbori, care va avea zone de promenadă și de relaxare. Totul în centrul comunei.

„Parcul Viitorului” așa îl numesc ei, pentru că acolo își doresc să crească și noua școală a comunității, iar proiectul școlii se pare că a trecut deja de prima etapă de evaluare pentru obținerea de fonduri europene.

Parcul central va avea și un frate mai mic în satul Limba, în zona unde, astăzi, s-a sădit primul copac iar oamenii s-au unit simbolic într-o inimă.

De asemenea, doamnele și domnișoarele au primit un copăcel într-un ghiveci biodegradabil, pe care să îl planteze acasă sau într-un loc drag lor, și pe care să îl îngrijească și să îl crească mare, la fel cum crește și comuna Ciugud de la un an la altul.

Sădește viitorul! Fiecare sămânță de bine poate fi roditoare dacă o acoperi cu dragoste și o uzi cu fericire, au scris reprezentanții primăriei Ciugud într-o postare pe Facebook.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza