Pahare de vin, muzică relaxantă și mâncare aleasă! Ce îi așteaptă pe clujeni la ”WINE FESTIVAL 2022?”

by Christian Suciu

Wine Festival 2022 Cluj-Napoca se întoarce și în acest an în Parcul Central din Cluj-napoca cu numeroase momente de voie bună ce îi așteaptă pe clujeni. Ediția din acest an va întruni degustări de vin, muzică liniștitoare, mâncare pentru toată lumea și obiecte artizanale de colecție în cadrul celui mai mare festival de vin, muzică și gastronomie din Transilvania.

”Ca de obicei foarte multe crame cu vin, avem cea mai mare selecție de vinuri de până acum. Anul acesta avem mii de etichete de vin și sute de crame din toate colțurile țării și chiar și din străinătate foarte multe vinuri premium. Avem zona de live-cooking unde vă așteaptă mai multe show-uri de live cooking față de edițiile precedente. Avem seri de muzică live piano and wine, tango, chiar și o seară de Retro Party unde vă așteptăm în număr cât mai mare. Avem zonă de food-truck-uri, de gastronomie…

Având în vedere că anul trecut am avut o ediție mult mai restrânsă datorită condițiilor sanitare care s-au impus la momentul respectiv. Anul acesta am vrut să depășim și să avem cea mai mare selecție de vinuri și cele mai multe crame de până acum. ” a declarat organizatorul Wine Festival Cristina Sas.

În ciuda faptului că festivalul este dedicat amatorilor de vin, organizatorii au plănuit distracții inclusiv pentru cei mici ce vor avea parte de felurite activități în aer liber după cum admit organizatorii festivalului.

”În cadrul festivalului nostru din Parcul Central avem o zonă special organizată pentru copii cu tot felul de activități în natură pentru aceștia, de la picturi pe față până la diverse mici competiții sportive așa că sunt invitați cu toții să petreacă niște ore memorabile în Parcul Central. 

Cei mai mari sunt așteptați la celebrele sesiuni de live cooking ce au loc pe o scenă special amenajată. În acest an suntem onorați de prezența unor super masterchefi ce vor găti special pentru public. Cei prezenți la festival vor putea să deguste din bunătățile pregătite de aceștia. 

Tot în buna tradiție a festivalului nostru avem și o zonă cu obiecte artizanale, inclusiv de pe zona vintage, care merg foarte bine cu vinul fiind din aceeași atmosferă boemă și de poezie în care suntem  ne aflăm cu întreg festivalul de vin. ” au mai transmis reprezentanții Wine Festival 2022.

Pe lângă atracțiile binecunoscute, participanții vor mai putea de asemenea să participe alături de vedetele Prima TV și Prima Sport la o serie de activități inedite precum recitalul de poezie al lui Mircea Dinescu, cooking show-ul lui Antonio Pasarelli sau afle ”Starea Nației” cu Dragoș Pătraru și multe alte distracții ce vor avea loc între 25 și 28 August în Parcul Central din Cluj-Napoca.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza