(P)Acum totul este mai simplu! Vă puteți programa vizita la salon direct pe stailer.ro!

by admin

Stailer este o platformă online recent lansată prin intermediul căreia vă puteți programa următoarea vizită la salon. Puteți realiza programări în cadrul său la orice oră din zi sau din noapte, însă totul depinde de disponibilitatea salonului selectat.

Stailer este despre cum puteți fi rapizi și eficienți chiar și atunci când trebuie să vă programați o vizită la salon. Este o platformă simplu de utilizat, înglobează disponibilitatea multor saloane de top din Cluj și dispune de două filtre de căutare: căutarea după serviciul necesar sau căutarea după salonul de interes.

Stailer eficientizează totul! În câteva clipe programarea este gata!

Programările prin intermediul platformei Stailer pot fi făcute oricând – la birou, în autobuz, acasă, oriunde și oricând există puțin timp liber. Trebuie doar să accesați platforma, să selectați serviciul de interes și data/ora la care doriți o programare. Ulterior vă va fi afișată disponibilitatea saloanelor din Cluj pentru serviciul ales.

Din nou, puteți folosi filtrul de căutare și pentru a ajunge direct la salonul de interes. Într-o astfel de situație trebuie doar să adăugați serviciul care vă interesează, urmând să primiți informații privind disponibilitatea zilelor și orelor.

Pentru ca totul să decurgă conform așteptărilor, recomandat este să vă creați un cont pe stailer.ro. Prin intermediul acestuia puteți realiza setări menite să vă optimizeze timpul alocat programărilor și nu numai. Vă puteți chiar și anula anumite programări la care nu mai puteți ajunge din motive diverse. Bineînțeles, programările pot fi anulate și dacă nu aveți cont de client; trebuie să accesați link-ul primit prin SMS în momentul în care ați realizat programarea, link ce vă redirecționează la pagina de interes. Contul de client este insa mai avantajos, în sensul că nu trebuie să păstrați link-ul în cauză până la data la care aveți programarea.

Stailer vă poate aduce mai aproape de stilistul potrivit!

Zeci de saloane de înfrumusețare, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, colaborează cu Stailer. În acest fel își expun serviciile de top în față voastră. Dacă nu știți încă cum arată profilul stilistului perfect, prin intermediul platformei Stailer șansele de a afla sunt extrem de mari. Vă despart doar câteva click-uri de salonul cu stiliști profesioniști ce pot oferi servicii la standarde internaționale.

Atunci când folosiți Stailer, rezultatele filtrate vin insoțite și de informații privind prețul pe care trebuie să îl plătiți pentru serviciul în cauză, dar și alte informații de interes cu privire la salonul în cadrul căruia urmează să se desfășoare programarea.

Timp economisit și ușurință în gestionarea programărilor – stailer.ro

Stailer este despre cum nu mai pierdeți timpul cu programările realizate fizic sau prin apel telefonic la salonul anume. Doar prin câteva click-uri aveți o programare realizată la data și ora selectată, în cazul în care aveți preferințe de acest gen. În plus de asta, puteți selecta prin intermediul contului creat pe stailer.ro cu cât timp înainte de desfășurarea programării să primiți un reminder. Este totul mai simplu cu Stailer, iar în cazul în care nu mai puteți ajunge la salon puteți oricând anula programarea.

Există și varianta în care un stilist vă anulează programarea din varii motive, însă niciun motiv de panică. Veți fi anunțat din timp cu privire la acest lucru, timp suficient pentru a realiza o altă programare.

Puteți testa serviciile tuturor saloanelor din Cluj prin intermediul platformei Stailer. Nu vă oprește nimeni să nu beneficiați de excelență în ceeea ce privește tunsul, vopsitul, manichiura și pedichiura, epilarea, make up-ul și nu doar atât. Stiler va duce cu mult mai aproape de serviciile de top din Cluj.

Creați-vă cont pe stailer.ro pentru a intra în contact cu serviciile saloanelor de înfrumusețare din Cluj. În cazul în care întâmpinați dificultăți în utilizarea platformei puteți oricând să luați legătura cu personalul Stailer prin e-mail: support@stailer.ro.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza