Pacea din Coaliție s-a semnat! Orban pare cel mai câștigat! Ce face Clujul? Opinie!

by admin

După lupte furibunde care amenințau Guvernarea să scufunde, PNL și USR PLUS au căzut la pace. Dar nu oricum: cu Voiculescu plecat, un memorandum s-a semnat.

Că Florin Cîțu nu mai e de capul lui prin Guvern și că orice schimbare se face doar cu consultarea președinților de partide care compun Coaliția. S-a dus la naiba “dreptul constituțional” invocat de premier cu privire la remanierea miniștrilor săi. Și cum nu e de ajuns, primul ministru e supus unei evaluări din partea miniștrilor, a subordonaților. Prima evaluare a făcut-o Drulă când l-a numit “zombie politic”. 

Să te ții tare de aici încolo. Oare cum îi va mai solicita Cîțu lui Barna să-i prezinte dovezi și lămuriri despre “mafia din sănătate”? Sintagmă de care vicepremierul ar trebui tocat și întrebat în fiecare ieșire publică!

Și uite așa, cine e propteaua premierului? Șeful său politic, stimabilul Ludovic Orban care l-a făcut pe Cîțu, în urma negocierilor din Coaliție, din premier cu pretenții la șefia PNL, un avatar pe care îl poate oricând decupla de la sursa de susținere politică!

Întrebarea e ce face Clujul, PNL Cluj? Cîțu doar ce a făcut o baie electorală zilele trecute aici cu majoritatea liderilor locali! Cât de repede s-or șterge pozele cu premierul de pe rețelele de socializare?! Că nu mai e în trend! Și poate are și Orban facebook și vede! Ce dilemă!

Foto: digi24.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza