(P) La Cluj Napoca are loc inaugurarea primei academii spa & wellness din oraș, Luxury Spa Academy.

by admin


Centrul Luxury SPA Cluj devine LUXURY SPA ACADEMY ROMÂNIA, fiind nominalizat la categoria Best Romanian Luxury Wellness & SPA Center.

Inaugurarea oficială și premierea LUXURY SPA ACADEMY ROMÂNIA va avea loc joi, 27 august, de la 13.30. În cadrul evenimentul vor lua parte oficiali ai F.R. FITNESS WELLNESS & SPA care este reprezentantul exclusiv al Internațional Fitness Wellness & SPA Association ( IFWSA ) cea mai prestigioasă organizație la nivel mondial, din domeniu.


Luxury Spa a fost deschis de către Ramona Pahome în toamna anului trecut la Cluj-Napoca în urma unui investiții de aproximativ 500 000 euro. Investiția a constat în amenajarea, utilarea spațiului cu piese de mobilier aduse din Asia, decoruri autentice din Asia și colaborarea cu un designer specializat pe zona de spa.
S-a dorit astfel recrearea unui spațiu de lux, însă cât mai aproape de atmosfera unui autentic centru spa asiatic.
Cu o experiența de peste 14 ani în domeniul frumuseții, Ramona Pahome a deschis centrul de înfrumusețare în care abordează cele mai exclusiviste tratamente non-invazive, anti-aging care există în acest moment pe piață. Cu multiple specializări – aromoterapie, stone massage, tehnici ayurvedice, masaj limfo – energo- lifting, dermatocosmetice, analiză epidermică, peelinguri chimice, cristaloterapie, drenaj limfatic – alături de echipa ei formată în totalitate din terapeuți aduși din Asia, Ramona a reușit sa creeze cadrul perfect pentru relaxare, răsfăț și înfrumusețare în cadrul centrului Luxury Spa din Cluj-Napoca.

Ramona Pahome a fost de asemenea nominalizată la categoria Manager Of The Year 2020 conducând un colectiv de excepție format exclusiv din terapeuți traineri profesioniști, competenți, certificați polivalenți din Asia (Filipine, Bali ) care de acum vor pregăti și certifica internațional, cursanții și care pot presta și cele mai apreciate și solicitate terapii faciale și corporale Beauty & Wellness, devenind astfel un centru unic în țară cu tehnici masaj precum Myofascial Trigger Points, Hawaiian Lomi-Lomi, Balinese, Royal Thay Massage, Indian
Ayurvedic, Deep Tissue, Suedez, Reflexoterapie, Masaj Filipinez Hilot, Shiatsu, Hot Stone, dar și Massage Fusion.


F.R. FITNESS WELLNESS & SPA este reprezentantul exclusiv al Internațional Fitness Wellness & SPA Association ( IFWSA ) al Fitness Wellness SPA & Beauty Academy ( FWSBA ) înregistrate în Hawaii–UȘA și al European Fitness Wellness & SPA Association ( EFWSA ) Monte Carlo, lideri ai celor mai mari și importante organisme mondiale și europene în domeniu, activând pentru procesul audit-evaluare, nominalizarea Centrelor cu IFWSA Excellence Awards și IFWSA Hall Of Fame, a acreditării Internaționale și Europene a centrelor și a Certificarilor Internaționale de Top a staff-lui conform sistemului american e-Learning valabile worldwide, care să le faciliteze promovarea și recomandarea în circuitul național și internațional, Global
Elite Centers.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza