(P) Cum ne protejăm tenul în perioada de vară?

by Cristina Mihaila

Odată cu începutul verii și venirea căldurii, de obicei apar probleme ale tenului din cauza expunerii la soarele puternic. Din fericire, momentan vremea ne-a păsuit de valul puternic de căldură si astfel ne permite un timp de pregătire temeinică.

Pe timpul verii, tenul este mai sensibil și suferă mai multe schimbări din cauza căldurii și a prafului în excess. Unul dintre cele mai vizibile efecte se produce din momentul expunerii la soare, atunci când pielea produce melanină în exces și apar zone de piele hiperpigmentată. Melanina în excess poate duce și la apariția petelor maronii pe față și a pistruilor.

Cum putem să ne protejăm tenul? Cum ne menținem tenul curat și sănătos?  Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să ai grijă de tenul tău: ritualul zilnic de machiere, tonifiere și hidratare, poți apela la diverse produse de tonifiere și curățare , adecvate tipului tău de ten; utilizarea cremelor de protective solară UVA și UVB; hidratare și o dietă corespunzătoare (fructe și legume de sezon preferabil).

Desigur, înainte de toate este recomandat să afli ce tip de ten ai. Pe baza acestei informații, te vei putea orienta la produsele adecvate pentru pielea ta. În mod normal este necesar un tratament profesional de îngrijire a tenului cel puțin trimestrial, pentru o curățare eficientă a tenului, dar înainte de asta, trebuie să parcurgi un proces de diagnosticare facială.

In cadrul acestui proces, pe langa aflarea tipului de ten, vei beneficia si de tratarea inestetismelor, prevenirea imbatranirii epidermice, recomandarea produselor de intretinere si preventie domiciliara, recomandarea produselor de make-up potrivite.

Din păcate, puține centre au în portofoliul de servicii acest lucru. Un asemenea centru este Luxury Spa.

Luxury Spa este singurul centru de înfrumusețare și wellness din România ce oferă în exclusivitate terapiile faciale și corporale create de Babor Institute și cele mai noi și performante produse de îngrijire Dr. Babor. Aici, fiecare tratament este conceput în jurul nevoilor personale ale clientului, oferindu-i o experiență unică și memorabilă. În ultimul timp, cel mai mare lux pe care cineva îl poate deține este să își ofere timp pentru sine. Tocmai de aceea, Luxury Spa a dezvoltat ca valoare primară dorința de a satisface și relaxa clientul. Este singurul institut Babor din țară, loc în care îți stă la dispoziție cu toata gama de produse, cu toate noutățile și edițiile limitate Babor, Dr. Babor face & body și Babor Make-Up.

În plus, cel mai important serviciu pe care ți-l oferă este cel de diagnosticare și recomandare a produselor, astfel încât rezultatul să fie cel dorit, iar tenul tenul tău să radieze și să strălucească de sănătate.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza