(P) Cele mai bune parfumuri arăbești pentru femei în 2022

by Oana Spiru

Parfumurile arabe sunt delicios de captivante, dar extrem de subestimate. Dar acum, consumatorii au început în sfârșit să realizeze cât de uimitoare sunt.

Nu există nicio îndoială în faptul că companiile americane de parfumuri conduc instituția parfumurilor din lume, dar nici unele parfumuri arăbești nu sunt în urmă în această cursă. Caracteristicile moderne ale substanțelor chimice utilizate în VS, Gucci și CK sunt excelente, fără îndoială, dar la fel este și abordarea arabă de a folosi elementul „oud” în fabricarea parfumurilor. Oudul este esența de vis pe care o experimentezi în aromele arabe, care aduce aure lemnoase luxoase în jurul tău.

Și în ziua de astăzi nici nu trebuie să călătorești până în Dubai sau să aștepți cu lunile ca negustorii să aducă aromele arăbești pe Drumul Mătăsii, pentru a obține un parfum arăbesc. Pentru că el poate veni chiar a doua zi la tine la ușă de la un retailer online.

Iată cele mai bune parfumuri arăbești în 2022.

1. Amouage Ubar

Amouage Ubar este un parfum care definește într-un mod foarte clar și elegant acel sentiment arab pe care parfumurile acestui stil caută să îl creeze nu doar în mintea femeilor, ci și în toate acțiunile lor, de aceea este unul dintre cele mai recomandate.

Acest parfum are note de lemn de trandafir, nufăr, frezie, tuberoză, floare de portocal și iasomie, precum și ambră neagră, vanilie și lemn de santal. În acest fel aparține și familiei olfactive florale orientale.

2. Swiss Arabian Casablanca

Rafinamentul Swiss Arabian Casablanca este unul dintre motivele pentru care atât de multe femei au decis să opteze pentru parfumuri arăbești în colecția lor. Acest parfum este o dovadă că modernitatea ajunge și pe teritoriul arab și că faptul de a fi o femeie a lumii întâi este profund înrădăcinat în sticla sa foarte minimalistă.

Acest parfum are note de lămâie și bergamotă pentru efectul de fructe și o prezență condimentată pe care o vei putea simți de la primul moment. Pe de altă parte, are chihlimbar, lemn de santal și mușchi care sunt impresionante, dar care merg pe liniile prospețimii și te fac să te simți confortabil cu acel aer de iarbă moale.

3. Rasasi Junoon Velvet

Lansat special pentru femeile intense care își trăiesc viața la limită, Rasasi Junoon Velvet vine în flaconul său unic și cu o culoare foarte vie, astfel încât să știi despre ce este acest parfum. Îți va atrage momente vibrante pline de pasiune.

Dacă vorbim despre ceea ce face ca Rasasi Junoon Velvet să fie unul dintre cele mai bune parfumuri arăbești pentru femei, putem spune că nu este nici rece, nici fierbinte, menține o expunere corectă a temperaturii corpului tău, în ciuda faptului că este atât de frapant.

În ceea ce privește notele, aparține familiei olfactive oriental floral și are agregate precum bergamota și elemente condimentate care reușesc să dea un parfum foarte activ, care pe de altă parte are elemente florale, lemn de oud și mosc. Este un parfum puternic, făcut pentru o femeie puternică care nu își schimbă convingerile.

Când vorbim despre cel mai bun moment al anului pentru a-l purta, ne gândim la iarnă, pentru a potoli atâta frig care poate apărea în acest anotimp.

4. Amouage Fate

Amouage este obișnuită să creeze parfumuri arăbești pentru femeile din înalta societate și această versiune, Amouage Fate care a fost lansată în 2013, are tot ceea ce brandul a promovat de ani de zile: eleganță, prezență și frumusețea necesară pentru a fi remarcată.

Parfumul său este extrem de delirant și în același timp te vei simți cu adevărat perfect, de parcă ai călători într-un vis, dar unul foarte bine construit de imaginația ta. Vei putea conviețui perfect cu acest parfum, atât dimineața, cât și după-amiaza și seara, frecvență cu care nu multe parfumuri, în general și parfumuri arăbești în particular se pot lăuda.

A fost creat cu note de șofran, ghimbir, pelin și mandarină. Pe de altă parte, acest parfum are în notele sale elemente precum lavandă, boabe de tonka sau cedru.

Cel mai bun moment pentru a folosi Amouage Fate este toamna, deoasece se combină foarte bine cu mirosul puțin umed.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza