Ovidiu Blag a renunțat la postul de manager al Universității Cluj. Ce mesaj a transmis

by admin

FC Universitatea Cluj și jurnalistul clujean Ovidiu Blag au semnat în cursul zilei de ieri acordul de încetare al colaborării. Managerul general al echipei clujene s-a despărțit de “Șepcile roșii” după doar trei luni în funcție.

“Țin pumnii strânși echipei și le doresc tuturor celor din familia “U” toate cele bune și un sezon care să se termine cu împlinirea visului promovării ”, a transmis Ovidiu Blag.

De asemenea, Ovidiu Blag a postat recent un mesaj și pe contul său oficial de Facebook: “Cînd un om obosește, atunci e bine să fie înțeles (am fost înțeles de conducerea clubului, sper să înțeleagă toată lumea). Am obosit foarte tare și nu aș mai fi dat randament. Mi-am dorit să ajung la U iar acum mi-am dat seama că trebuie să mă opresc pentru că sănătatea e totuși pe primul plan. Pînă la urmă oamenii vin și pleacă, rămîne doar dragostea pentru U. Haide „U”!

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

fan u cluj 16/07/2021 - 04:16

Nu prea are anduranta Ovidut.
Cred totusi ca motivele sunt altele,nu oboseala.
Si cine ii ia locul acuma?
A lasat un loc vacant pentru care se va lupta cativa pilangii care au stat in “stand by”.
Acuma realizeaza Ovidut de ce au plecat Falub,Sabau,Dulca,Enache.
Raduta nu pleaca si daca il bat fanii.
Mai este unu acolo “antrenor AV” care nu pleaca dar nici nu se inhama la caruta.
E bine sa iei leafa si sa nu faci nimic dar sa critici.
Dar Ovidiu Blag o sa le tina pumnii si o sa scrie articole mai putin elogioase caci acuma s-a dumerit de ce la FC U CLUJ nu se joaca fotbal si nu se promoveaza.

Raspunde

Comenteaza