Organizatorii Electric Castle au anunțat Line-Up-ul festivalului din acest an! Macklemore, Morcheeba și Nothing but Thieves, printre vedetele ediției 2023

by Christian Suciu

Organizatorii Electric Castle au anunțat pe pagina oficială de Facebook cei 300 de artiști ce alcătuiesc Line-up-ul festivalului pentru ediția din acest an iar printre headline-uri se află artiști de renume internațional precum Macklemore, Morcheeba, The Chemical Brothers, George Ezra sau Iggy Pop. Toți acești artiști alături de alte nume uriașe ale muzicii românești și internaționale vor urca pe scena festivalului de la Castelul Banffy din Bonțida între 19-23 Iulie 2023.

Ediția din acest an va marca prima vizită în România a celebrului rapper Macklemore, câștigător a patru premii ”Grammy” cu albumul său de debut din 2014 ”The Heist” și autor al unor piese precum „Thrift Shop”, ”White Walls”, ”Downtown” sau ”Same Love” ce au cucerit topurile muzicale din Statele Unite.

Alte vedete ce vor asigura atmosfera pe Main Stage-ul festivalului sunt și George Ezra songwriter-ul celebru pentru hituri precum ”Budapest”, ”Shotgun” sau ”Green Green Grass” dar și Morcheeba ce revine la Bonțida după lansarea celui mai recent album ”Blackest Blue”, cu piese precum ”Sulphur Soul” sau ”Sounds of Blue” dar și cu hit-uri mai vechi precum ” The Sea” sau ”Part of the Process”. Un alt cap de afiș este și duo-ul Chemical Bothers, ce a câștigat 6 ”Grammy”-uri între 1998 și 2020 pentru hiturile EDM de-a lungul anilor.

Line-up complet:

sursa: Facebook Electric Castle

Prețul unu abonament a rămas cel de 139 de euro+ taxe de cazare în timp ce prețurile pentru o zi de festival pornesc de la 55 de euro la care se adaugă taxe. Biletele, abonamentele și pachetele de cazare pot fi achiziționate de pe site-ul oficial al festivalului: electriccastle.ro.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza