PNL Cluj, scrisoare către Ludovic Orban. Alin Tișe: „Numirea noului Prefect de Cluj este inadmisibilă pentru noi ca membri ai PNL Cluj”

by Oana Spiru

Alin Tise a solicitat azi, 4 februarie 2021, Prim-ministrului României, domnul Florin-Vasile Cîțu și președintelui PNL, domnul Ludovic Orban, numirea unei alte persoane în funcția de Prefect al județului Cluj.

Scrisoarea lui Alin Tișe și a primarilor PNL:

”În atenția domnului Președinte Ludovic Orban

Stimate domnule Ludovic Orban,

Numirea noului Prefect de Cluj este inadmisibilă pentru noi ca membri ai PNL Cluj. Spun asta în calitate de fost Prefect de Cluj, Senator și actualmente la al treilea mandat de Președinte al Consiliului Județean Cluj (din care două mandate ales prin vot direct de către cetățenii județului Cluj).

Negocierile politice nu au ținut cont de performanță și profesionalism.

PNL deținea postul de Prefect de Cluj. Consecințele politice ale acestui gest pentru noi, ca partid politic, sunt de neimaginat aici la Cluj.

Sunt anumite limite și în negocierile politice, chiar într-un Guvern de coaliție.
Foarte mulți clujeni și colegi de partid sunt în asentimentul meu că trebuie să luăm poziție fermă și fără echivoc.

Eu am făcut-o, și o voi face, mergând până la demisia mea din PNL. Și nu voi fi singurul. Politica are și ea limite peste care nu ar trebui să trecem.

Vă solicit îndreptarea acestei enorme greșeli la Guvern și numirea ca Prefect de Cluj a unei persoane competente din PNL Cluj.

Acest demers al meu este susținut de un număr de peste 70 de primari, viceprimari și consilieri județeni. Numărul celor nemulțumiți de aceasta decizie este însă infinit mai mare.

Cu deosebită considerație, Alin Tișe Membru PNL”, se arată în scrisoare

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

B 04/02/2021 - 16:43

asta spuneam si eu, demisia in grup din MIZERIA asta de partid COMUNIST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Raspunde
abnegatie 12/03/2021 - 09:53

Legături nebănuite cu securitatea pot avea indivizi ce mint din manual cu diversiuni pe poziții ferme fără echivoc mergând cu demisii în bloc spre etaje cu mansarde fără țigle avute ?

Raspunde

Comenteaza