Organizare intensă la Spitalul Clinic de Recuperare pentru preluarea pacienților infectați cu Covid-19

by admin

Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca a început să se pregătească pentru preluarea pacienților infectați cu coronavirus. Medici de diferite specialități se vor lupta pentru vindecarea pacienților infectați cu coronavirus.

Medicii care urmează să lucreze cu pacienții infectați cu COVID-19 au nevoie de echipamente sanitare și de protecție.
În acest context, dr. Filip Ardelean face un apel la oameni ca să sprijine medicii de la Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca cu echipamente și materiale de protectie.

„Viața bate filmul” și Spitalului Clinic de Recuperare Cluj Napoca se organizează intens pentru preluarea pacienților infectați cu Covid-19 și împreună cu alți chirurgi iscusiți și medici de diferite specialități (balneo, neuro, cardio) o sa facem tot ceea ce este omenește posibil ca acești pacienți să fie tratați corespunzător.

Pentru asta, avem nevoie de echipamente de protecţie suficiente pentru a desfăşura activitatea eficient şi în condiţii de siguranţă atât pentru noi cât şi pentru cei din jurul lor.

Știu că este o perioadă grea pentru toate categoriile sociale, dar numai prin implicare și solidaritate, putem reuși.
Orice sprijin cu echipamente și materiale de protectie este bine-venit iar pentru eventuale donații las aici detaliile: Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca, Cluj-Napoca, str. Viilor nr. 46-50, CUI 4288063, IBAN nr. RO96TREZ21621F370100XXXX”, scrie pe pagina de facebook Filip Ardelean, medic primar chirurgie plastică.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza