Opera Națională din Cluj își anulează toate spectacolele din luna martie

by admin

Epidemia de coronavirus afectează activitatea Operei Naționale din Cluj. Cum autoritățile au decis să interzică adunările publice cu mai multe de 1.000 de participanți, conducerea Operei a anunțat anularea tuturor spectacolelor programate în luna martie.

Este vorba de șapte evenimente: „Carmina Burana” de C. Orff (11.03.2020), „Turandot” de G. Puccini (15.03.2020), „Boema” de G. Puccini (18.03.2020), „Bal mascat” de G. Verdi (20.03.2020), „Maria de Buenos Aires” de A. Piazzolla (29.03.2020) și proiectul educativ „Să descoperim Opera și tainele ei!” (30.03.2020).

„Această decizie a fost luată în urma consultării Direcției de Sănătate Publică, aceasta neautorizând desfășurarea acestor spectacole, în calitate de organ abilitat să aprobe organizarea tuturor evenimentelor publice pe raza județului Cluj, în funcție de o serie de parametri: natura evenimentului, numărul participanților, grupa de vârstă a acestora, posibili factori de risc șa. Opera Națională Română din Cluj-Napoca respectă obligațiile, recomandările și demersurile aferente lor, ca fiind o măsură de prevenție, pentru siguranța publicului spectator și a personalului instituției noastre”, se arată în comunicatul Operei din Cluj.

Spectatorii care au achiziționat bilete la evenimentele precizate pot să le returneze la Agenția de bilete a Operei (Casa TIFF) sau pe site-ul www.bilete.ro (prin e-mail trimis direct la adresa office@bilete.ro ), în funcție de metoda prin care au fost achiziționate, începând de marți, 10 martie până cel târziu miercuri, 1 aprilie 2020.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza