Oficial! Liga 2 și Cupa României se văd pe LOOK SPORT până în 2024! Când e programată supercupa Craiova- CFR Cluj

by admin

LOOK SPORT continuă să ofere telespectatorilor săi toată pasiunea fotbalului românesc. Liga 2 şi Cupa României vor putea fi văzute şi în următoarele 3 sezoane pe canalele sportive ale Clever Media Network.

LOOK SPORT va continua să transmită, alături de la Liga 1 Casa Pariurilor, şi cele mai tari meciuri din Liga 2 şi din Cupa României.

Următorul sezon din al doilea eşalon al fotbalului românesc se anunţă unul epic, cu 20 de cluburi, printre care nume importante retrogradate din Liga 1, echipe de tradiţie care au ratat promovarea, precum Farul Constanţa, Politehnica Timişoara, Petrolul Ploieşti sau Universitatea Cluj, dar şi nou promovata CSA Steaua, toate promiţând un spectacol deosebit.

Supercupa României, LIVE pe Look Sport+, pe 10 iulie

Şi următoarele 3 sezoane ale Cupei României se văd pe canalele LOOK SPORT. Ultima ediţie a competiţiei a fost câştigată de Universitatea Craiova în faţa Astrei Giurgiu, în primul meci de fotbal cu spectatori după impunerea restricţiilor impuse de pandemia de COVID-19. De altfel, prima partidă din noul contract este cea pentru Supercupa României 2021, Universitatea Craiova – CFR Cluj, ce se va desfăşura pe 10 iulie, în direct pe LOOK SPORT +.

Liga 1 revine în direct pe Look Sport pe 17 iulie, iar noul sezon se anunţă unul memorabil.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza