O nouă ediție Catrafu-SALE, la Muzeul Etnografic. Eveniment caritabil, pentru o tânără bolnavă de cancer

by admin

Ediția a 5-a a celui mai fashionable eveniment caritabil de tip garage sale de haine îi așteaptă pe clujeni duminică, 15 decembrie, de la ora 12 în sala Reduta a Muzeului Etnografic al Transilvaniei (MET).

Catrafu-SALE este nu numai despre haine, ci mai ales despre faptul că aduce oamenii împreună, susțin organizatorii, cei de la Rotaract Cluj Napoca Visio.

„Alături de cluburile Rotaract București Cișmigiu și Rotaract Timișoara, care vor avea evenimentul în aceeași zi și la aceeași oră cu noi, vom readuce magia Crăciunului într-un mod sustenabil, prin haine second hand, accesorii, decorațiuni și dulciuri, pe care le poți oferi celor dragi (sau de ce nu, chiar ție) drept cadou de sărbători. Prin această cale, dorim să o ajutăm pe colega noastră Andra, membru Rotaract Curtea Veche, să strângă banii necesari pentru a învinge cancerul care i-a mâncat din osul șoldului. Situația ei se numește condroblastom acetabular drept. Până și cea mai mică schimbare de vreme îi cauzează dureri insuportabile. Andra a oferit până acum societății prin proiectele prin care s-a implicat, așa că acum este vremea să o ajutăm și noi pentru a putea face operația necesară, care costă 20.000 de euro”, spun organizatorii.

Intrarea la eveniment este liberă!

Catrafu-SALE

Te-ar putea interesa si

Comenteaza