O nouă companie aeriană pe aeroportul din Cluj. Vezi spre ce destinație poți zbura din luna iulie 2021

by admin

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj a anunțat lansarea zborurilor regulate către Londra Heathrow (Anglia), destinație care va fi operată de către compania aeriană British Airways, începând din 2 iulie 2021.  Zborurile British Airways vor oferi pasagerilor din Cluj, dar și din întreaga regiune deservită, posibilități multiple de conexiune, inclusiv trans-continentale, din principalul său nod de schimb, Aeroportul Heathrow.

Zborurile spre Londra Heathrow vor fi operate de compania aeriană cu aeronave de tip A 320 după cum urmează:

DestinațiaPerioadă de operareZile de operareProgram de operare
Londra Heathrow (LHR)2 iulie – 26 septembriemiercuri, vineri și duminicăCLJ 12:40
LHR 07:00
LHR  13:40
CLJ 11:50

Zborurile spre Londra Heathrow operate de compania britanică vor suplimenta frecvențele existente deja pe această rută, oferind noi opțiuni atractive de călătorie spre Anglia.

“Este minunat să lansăm noi rute pe măsură ce ascultăm clienții noștri și evaluăm unde doresc să călătorească. Știm că această nouă destinație va fi populară în rândul persoanelor care își vizitează prietenii și rudele, dar oferă și city break-uri grozave, când este momentul potrivit, cu zboruri care pleacă chiar înainte de weekend și se întorc duminică”, a declarat Neil Chernoff – Director of Network and Alliances al British Airways.

“Salutăm decizia unui nou operator aerian, respectiv British Airways, de a alege să opereze de la Cluj-Napoca. Este evident faptul că eforturile constante depuse de întreaga echipă a Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj de a relua traficul și de a depăși impactul negativ al crizei, au dat roade”, a explicatViorel Federiga, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj.

“Lansarea zborurilor regulate spre Londra Heathrow și posibilitățile de conexiune oferite de British Airways, răspund necesităților de conectivitate ale pasagerilor pe toate segmentele de trafic, stimulând dezvoltarea economică și turismul din întreaga regiune”, a încheiat David Ciceo – Directorul General al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj.  

British Airways, membru al alianței companiei aeriene Oneworld, este compania aeriană națională a Regatului Unit, una dintre cele mai mari din Europa. Totodată, este cea mai mare companie aeriană din Marea Britanie prin mărimea flotei, numărul de zboruri internaționale și destinații și cea de-a doua companie aeriană a țării ca număr de pasageri transportați.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza