O femeie a fost rănită în urma unui accident în comuna Tritenii de Jos!

by Christian Suciu

Un accident rutier a avut loc ieri pe DJ 151C, pe raza comunei Tritenii de Jos din județul Cluj. Un camion condus de un bărbat de 35 de ani s-a răsturnat pe sensul opus după ce a pierdut controlul asupra direcției de deplasare iar remorca acestuia a căzut peste o mașină condusă de o femeie de 60 de ani, ce se deplasa din direcția opusă. Femeia din autoturismul lovit a ajuns la o unitate medicală pentru îngrijiri iar șoferul camionului a fost sancționat pentru neasigurarea corespunzătoare a încărcăturii.

”Un ansamblu de vehicule condus în direcția municipiului Câmpia Turzii, de un bărbat de 35 de ani, s-a răsturnat pe sensul opus de mers, urmare pierderii controlului asupra direcției de deplasare, iar încărcatura remorcii, din cercetările preliminare neasigurata corespunzător, a căzut peste autoturismul condus de o femeie de 60 de ani, în direcția opusă.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. De asemenea, pentru neasigurare încărcăturii de pe ansamblul de vehicule, s a aplicat o sancțiune contravențională in valoare de 1740 de lei” au informat reprezentanții IPJ Cluj.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

O femeie a fost rănită în urma unui accident în comuna Tritenii de Jos! – Revista Presei 05/02/2023 - 11:22

[…] post O femeie a fost rănită în urma unui accident în comuna Tritenii de Jos! appeared first on Stiri de Cluj – Servus […]

Raspunde

Comenteaza