O casă din comuna Gilău a ars din temelii în toiul nopții

by Christian Suciu

Pompierii clujeni au intervenit în cursul nopții la un incendiu ce s-a desfășurat la o casă din comuna Gilău. Flăcările ar fi înghițit imobilul cu o suprafață de 400 de mp și s-au extins la acoperișul unei case învecinate. În urma unei intervenții de 5 ore flăcările incendiului au fost lichidate însă doi cai cuprinși în anexa incendiată nu au mai putut fi salvați.

” Pompierii din cadrul Gărzii Gilău, Punctul de Lucru Florești, respectiv Detașamentele 1 și 2 Cluj-Napoca au intervenit în cursul nopții trecute pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o casă de locuit, un grajd și o bucătărie de vară din localitatea Gilău. Alerta a venit în jurul orei 00:30 și a anunțat faptul că incendiul se manifesta la mai multe imobile dintr-o gospodărie ce totalizau o suprafață de 400mp și se extinsese la acoperișul unei case învecinate, cu pericol să se extindă și la o a treia casă de locuit din apropiere. Trei cai au fost evacuați din grajd. 

Pompierii au acționat pentru stingerea flăcărilor și înlăturarea efectelor secundare ale incendiului, mai bine de 5 ore, fiind împiedicată propagarea acestuia mai departe de limitele în care a fost găsit. Doi cai au murit în urma incendiului, aceștia nu au mai fi putut scoși la timp din grajdul cuprins de flăcări.”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza