O canapea a ars într-un apartament de pe calea Mănăștur. 20 de persoane s-au autoevacuat

by Bianca Baraboi

Luni seara pompierii clujeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu pe Calea Mănăștur. La fața locului pompierii au descoperit o canapea în flăcări dar și mai multe persoane care se autoevacuaseră până la sosirea lor, din cauza fumului. Un bărbat a ajuns la spital, în urma inhalării de fum, și pentru că suferea de afecțiuni cronice.

ISU Cluj: Pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Cluj-Napoca au fost alertați, de puține momente, cu privire la izbucnirea unui incendiu într-un apartament situat într-un imobil cu funcțiuni mixte, de pe Calea Mănăștur din municipiul Cluj-Napoca.
La fața locului s-au alocat patru autospeciale pentru stingerea incendiilor, două autoscări, o ambulanță și o motocicletă SMURD, unde au găsit o canapea cuprinsă de flăcări și mai multe persoane care s-au auto evacuat din apartament.
Până în acest moment nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar flăcările au fost lichidate. Nu au fost necesare măsuri de evacuare a altor persoane din blocul de locuințe sau celelalte spații din imobil.

ISU Cluj, update: A ars o canapea care se afla pe terasă, a fost afectată izolația exterioară, pe aproximativ 6 mp. Apartamentul se află la etajul 1, echivalent nivel 3. Se ventilează spațiul de pe casa scării și s-au autoevacuat 20 de persoane.
Un bărbat, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost consultat de către echipajul SMURD și a fost transportat la spital pentru investigații medicale. Conform primelor evaluări aceasta suferă de afecțiuni cronice.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza