Numărul infecțiilor cu coronavirus a ajuns la 3.613. Câte cazuri sunt la Cluj?

by admin

România are cu 430 mai multe cazuri de coronavirus decât ieri. Până astăzi, 4 aprilie, ora 12.00, pe teritoriul României, au fost confirmate 3.613 cazuri de persoane infectate cu virusul coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 329 au fost declarate vindecate și externate. Până la acest moment, 67 de cazuri au fost confirmate în județul Cluj. La Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj sunt internați 121 de pacienți cu coronavirus.

Totodată, până acum, 141 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș și Mehedinți, au decedat.

La terapie intensivă, în acest moment, sunt internați 119 pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 15.252 de persoane. Alte 113.449 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 36.092 de teste.

În ceea ce privește situația cetățenilor români aflați în alte state, potrivit informațiilor obținute de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, până în prezent, 317 de cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19 (coronavirus):129 în Spania,152 în Italia,15 în Franța,8 în Germania, 4 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 2 în Indonezia și câte unul în Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Belgia și SUA.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza