Număr special de telefon pentru sprijinirea vârstnicilor din Cluj

by admin

În condițiile restricțiilor de circulație impuse de autoritățile centrale, Primăria Cluj-Napoca vine în ajutorul persoanelor vârstnice din municipiu. Acestea pot suna la un număr special de telefon și pot cere ajutorul angajaților Direcției de Asistență Socială.

„Primăria Cluj-Napoca vine în sprijinul persoanelor în vârstă de peste 65 de ani, care nu au susţinători sau altă formă de ajutor, în vederea asigurării de sprijin pentru aceștia, astfel încât să se minimalizeze expunerea lor în afara locuinţelor. Aceștia pot apela numărul de telefon 0372/280499.

Numărul de telefon 0372/280499 este disponibil de luni până vineri, între orele 08.00-20.00, iar sâmbăta și duminica, între orele 09.00-15.00”, se arată într-un comunicat al Primăriei.

„Direcția de Asistență Socială, împreună cu asociațiile și fundațiile partenere, asigură sprijin la domiciliu pentru cei care solicită acest lucru. Acest număr este disponibil de luni până vineri, între orele 8 – 20 și sâmbătă -duminică, între orele 9 – 15.  La acest număr de telefon răspund operatori specilalizati din cadrul Direcției de Asistență Socială.

De asemenea, mai există linia telefonică, 0364/430030, la care vă puteți adresa pentru orice întrebare legată de Coronavirus. La acest număr de telefon răspunde personal medical specializat. Înainte de a suna la 112,  va rog să sunați la medicul de familie sau la acest număr de telefon, pentru probleme care nu sunt de maximă urgență”, a scris și primarul Emil Boc pe rețelele de socializare.


Te-ar putea interesa si

Comenteaza