Noul sediu al Academiei de Muzică “Gheorghe Dima”, aproape de finalizare

by Bianca Baraboi

Noul sediu al Academiei de Muzică “Gheorghe Dima” de pe strada Bucium este tot mai aproape de finalizare. Constructorul a transmis că lucrările merg conform planului și că se lucrează intens pentru ca totul să fie gata la cele mai înalte standarde.

“La nivelul sălii de spectacole, suntem în plin proces de execuție a compartimentărilor și de aplicare a tratamentelor acustice necesare, iar în paralel, ne ocupăm de realizarea traseelor pentru ventilație, curenți tari și slabi, precum și a sistemelor de siguranță la incendiu.

Corpul destinat universității, căminului studențesc, atelierelor și sălii de sport se apropie de finalizare, realizându-se până în prezent aproape toate finisajele, montajul pardoselii din piatră naturală și a parchetului, închiderea atât a tavanelor simple și casetate, cât și a tavanelor cu efect acustic. În spațiile destinate actului artistic, cât și în spațiile de repetiții și studiu individual, se lucrează activ la realizarea tratamentelor specifice: absorbante, difuzante, reflectante, menite să asigure parametrii acustici necesari.

Următorii pași cuprind finisajele de detaliu și dotarea cu mobilier a spațiilor”, a transmis constructorul despre stadiul lucrărilor.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza