Noi fluxuri de vaccinare la Cluj. Vezi care sunt acestea

by admin

În județul Cluj vor deveni operaționale 13 noi fluxuri de vaccinare împotriva COVID-19. Vaccinarea propriu-zisă va începe pe 23 martie, cu serul produs de Pfizer/BioNTech, a anunțat prefectul județului. Cele 13 noi fluxuri sunt următoarele:

  • în municipiul Cluj-Napoca: centrul  de vaccinare Școala Gimnazială „Ion Creangă”, Str. Peana nr. 2-4 – 2 fluxuri;
  • în municipiul Dej: centrul de servicii sociale din Dej, Str. Regina Maria nr. 26 –  2 fluxuri; centrul de vaccinare Fosta Școala nr. 5, str. Fragilor nr. 6, Dej – 4 fluxuri;
  • în comuna Baciu: Centrul de vaccinare Baciu – Căminul Cultural, Str. Transilvaniei, nr. 269 –  2 fluxuri;
  • în comuna Florești: centrul de vaccinare Școala Gimnazială „Gheorghe Șincai”, str. Andrei Mureșanu nr. 1, Sala de Sport – nr. 2 – 3 fluxuri.

Toți cei care doresc să se vaccineze se pot programa prin intermediul listelor de așteptare alocate acestor cabinete. Reamintim că programarea se poate realiza atât online în platformă, cât și telefonic în Call Center, la numărul 021.414.44.25.

Fiecare persoană se poate înscrie pe o singură listă de așteptare, iar după ce este notificată că este un loc disponibil trebuie să acceseze platforma și să se programeze în termen de 24 de ore. Locurile libere vor fi disponibile doar pentru persoanele înscrise în lista de așteptare, cu menținerea prioritizării. Astfel, vor fi notificate pe 75% din locuri persoane din cadrul populației la risc și pe 25%, lucrători din domenii esențiale. În cabinetele în care rămân locuri libere vor fi notificate persoanele din Etapa a III-a înscrise pe listele de așteptare.

Autoritățile recomandă cetățenilor care se înscriu pe aceste liste să confirme programarea la vaccinare și să nu se prezinte la centrul de vaccinare anterior acestui demers, astfel încât să nu piardă poziția ocupată inițial pe această listă.

Persoanele care aleg programarea individuală în platforma electronică trebuie să acceseze aplicația după primirea notificării pentru alegerea zilei și a intervalului orar. Cele care optează pentru programarea prin Call Center, la numărul 021.414.44.25, vor fi planificate la vaccinare în ziua și în intervalul orar disponibile pentru administrarea vaccinului, fără a fi necesară confirmarea programării.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza