Nicolae Ciucă, despre compensarea carburanților cu 50 de bani: „Personal aș fi vrut să asigurăm o compensare mai mare. Atât am putut asigura de la buget”

by Oana Spiru

Premierul Nicolae Ciucă a vorbit, luni, despre compensarea cu 50 de bani a carburanților, dar și despre o posibilă plafonare a acestora, după cum a spus și președintele PSD, Marcel Ciolacu.

“În momentul în care am luat decizia, a fost discutată în coaliție. A fost discutată și soluția, să vedem care e suma de bani de la buget. Personal aș fi vrut să asigurăm o compensare mai mare. Atât am putut asigura de la buget. Nu ne dorim ca și în România să ajungem la restricționarea cantității de carburant. Prin această măsură nu le anulăm pe celelalte îăn vigoare. Toate elementele au fost analizate ținând cont de realitate.

Romania poate asigura 25 la sută din producția de petrol. Nu cred că trebuie să le creăm oamenilor așteptarea că am fi putut da mai mult, dar nu am vrut.

Dacă la nivelul marilor puteri s-a discutat despre plafonare, vom vedea și vom proceda în consecință. Măsurile de bună practică le vom avea în vedere. În coaliție s-a decis această sumă, de 50 de bani”, a spus Nicolae Ciucă.

Potrivit stiripesurse.ro, Premierul a mai declarat că nu știe când vor aplica benzinăriile private compensarea.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

tudy 27/06/2022 - 15:26

BATAIE DE JOC LA ADRESA ROMANILOR PE FATA.Astia nici macar nu se mai ascund..se cred INTANGIBILII..DEMISIA DE URGENTA , afar cu liberalii din POLITICA!”!

Raspunde

Comenteaza