NEWS ALERT | La Liga se vede pe Look Sport până în 2026. Aici este fotbalul!

by admin

Veşti excelente pentru iubitorii fotbalului din România! Campionatul Spaniei – LaLiga – va putea fi urmărit pe posturile Look Sport şi în următorii cinci ani, până în 2026.

Clever Media Network a achiziţionat drepturile pentru LaLiga, iar telespectatorii Look Sport vor putea urmări meciurile jucate de Barcelona, Real Madrid sau Atletico până în 2026.

Leo Messi, Karim Benzema, Sergio Ramos, Luis Suarez sau Antoine Griezmann sunt doar câteva dintre starurile care joacă în LaLiga şi care pot fi urmărite în fiecare săptămână pe posturile Look Sport, în meciurile din campionatul inter sau în competiţiile UEFA.

Campionatul 2020-2021 mai are o etapă de disputat, iar finalul de sezon a fost cu adevărat dramatic: lupta se dă în ultima rundă între Atletico Madrid şi Real Madrid, în direct pe Look Sport, sâmbătă, de la 19:00. Cele două rivale sunt despărţite de doar două puncte, iar în ultima etapă joacă cu Valladolid, respectiv Villarreal.

Tot fotbalul de calitate e pe Look Sport

Look Sport deţine cele mai importante drepturi TV pentru competiţiile interne şi internaţionale: Casa Liga 1, Liga 2, Cupa României, UEFA Champions League, UEFA Europa League, LaLiga, Serie A, Bundesliga sau Ligue 1 sunt doar câteva dintre competiţiile ce pot fi urmărite pe cele patru canale Look Sport sau online, în regim pay-per-view.

Sporturile cu motor se văd pe Look Sport 3 Motors

Adrenalina celor mai importante curse cu motor din Romania se trăieşte pe LOOK SPORT 3 Motors & Fights. Telespectatorii postului de televiziune deţinut de Clever Media Network pot vedea, în exclusivitate, toate cursele din Super Rally Series.

Iubitorii vitezei ştiu deja: toate competiţiile care contează se văd la LOOK SPORT 3. Pe lângă magicienii din Formula 1, Formula 2, Formula 3, Porsche SuperCup, Moto GP, Moto 1, Moto 2 sau Moto E, ei pot urmări în următorii 5 ani, în exclusivitate şi Campionatul Naţional de Super Rally – raliu viteză pe circuit stradal.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza