NEWS ALERT | Dan Petrescu, pozitiv pentru COVID-19 la retestare! “Bursucul” nu va mai sta pe banca CFR-ului în acest sezon

by Cristina Mihaila

Ultimul test pentru coronavirus efectuat de Dan Petrescu a fost pozitiv, notează Fanatik, ceea ce înseamnă că tehnicianul CFR-ului nu-şi va putea conduce echipa de pe bancă în ultimele trei partide ale sezonului din Casa Liga 1.

De asemenea, conform sursei citate şi ceilalţi membri ai staff-ului campioanei care fuseseră depistaţi cu COVID-19 au fost pozitivi la ultima retestare, cu excepţia lui Valeriu Bordeanu, care va putea conduce echipa de pe bancă.

Dan Petrescu (antrenor principal), Radu Pralea (kinetoterapeut), Bogdan Aldea (preparator fizic), Cristian Dragota (preparator fizic), Costin Curelea (antrenor secund), Cristian Moldovan (antrenor cu portarii) sunt persoanele din staff-ul CFR-ului infectate cu COVID-19, ale căror teste au fost pozitive la ultima testare.

LPF nu a decis încă dacă partida CFR – Botoşani, care ar trebui să se dispute marţi, de la 21:30, LIVE pe Look Plus va fi programată, fiind aşteptate şi rezultatele de la retestarea jucătorilor.

Citeste stirea integrala pe lookplus.ro.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza