News Alert | CFR are antrenor. Dan Petrescu va semna un contract valabil până în 2024!

by admin

Telenovela s-a terminat! Dan Petrescu semnează cu CFR Cluj. Informaţia a fost dezvăluită de jurnalistul Remul Răureanu, care a afirmat că ”Bursucul” va semna cel mai probabil mâine cu campioana României un acord până în 2024.

“Contractul lui Petrescu e făcut, va fi valabil până în 2024. Probabil că mâine dimineaţă va semna, totul e rezolvat”, a explicat Răureanu, pentru DigiSport.

Revin Bordeianu şi Culio!

Mihai Bordeianu (29 de ani) a primit oferte, în această vară, şi de la CFR Cluj, fosta lui echipă, dar şi de la FCSB. Deşi în acest moment este sub contract cu formaţia Al Qadisiyah (Arabia Saudită), conform informaţiilor din interior deţinute de Look Sport, mijlocaşul român va pleca de acolo şi se va întoarce în Casa Liga 1!

E doar o chestiune de timp până când va semna cu CFR Cluj! Aceasta e alegerea lui Bordeianu, să revină la campioana României, chiar dacă a primit mai mulţi bani de la FCSB. Look Sport a aflat că Edi Iordănescu l-a cerut pe Bordeianu, iar Gigi Becali a dorit să facă un efort financiar important. Să îi ofere 22.000 de euro pe lună, doar că pentru mijlocaş nu au contat doar banii, ci şi partea sentimentală.

Dacă Mihai Bordeianu a acceptat să vină la CFR, iar mutarea va fi oficializată în următoarele zile, în aceeaşi situaţie se află şi, atenţie, Emmanuel Culio, ajuns la 37 de ani!

Acum sub contract cu argentinienii de la Club SD Flandria, Culio vrea să mai joace doar un sezon, iar din stagiunea următoare să intre în stafful lui Dan Petrescu, ca antrenor secund. Potrivit informaţiilor deţinute de Look Sport, şi această mutare e ca şi făcută.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza