Nevoie urgentă de sânge! Băiatul unui militar, diagnosticat cu leucemie acută mieloblastică

by Oana Spiru

Fiul soldatului Zbîncă Simion Florin de la Brigada 81 Mecanizată „General Grigore Bălan” din Bistrița-Năsăud are nevoie urgentă de sânge după ce a fost diagnosticat cu leucemie acută mieloblastică. Băiatul de 14 ani este internat la Clinica Pediatrie 2 din Cluj-Napoca și are nevoie urgentă de sânge.

Colegii soldatului cer ajutorul persoanelor care pot dona pentru băiețelul în vârstă de 14 ani.

„Camaraderia ne-a caracterizat întotdeauna pe noi, militarii, de aceea nu putem fi indiferenți la necazurile colegilor noștri. Unul dintre șoimi, soldat Zbîncă Simion Florin trece prin clipe grele. Fiul său, Eduard, în vârstă de 14 ani, a fost diagnosticat cu leucemie acută mieloblastică. Lupta cu boala este abia la început. Urmează o perioadă grea, unde Eduard va avea nevoie de sânge, dar și de un sprijin financiar. Cei care doresc să se alăture inițiativei noastre, pot dona orice grupă de sânge precizând, pentru Zbîncă Eduard, internat la secția de pediatrie 2 Cluj Napoca ”, a transmis Brigada 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”.

Indiferent de grupa sanguină, oricine poate să doneze pentru Zbîncă Eduard care este internat la Clinica Pediatrie 2.

De asemenea, cei interesați pot oferi ajutor financiar la contul în lei deschis la banca Raiffeisen Bank, pe numele Zbîncă Simion RO81RZBR0000060020760621.

„Dăruim pentru o șansă la viață. Orice gest mic este un ajutor măreț pentru colegul nostru!”, au adăugat reprezentanții Brigăzii 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza