Napolitane cu Salmonella Typhimurium la Lidl. Clienții sunt chemați să le returneze

by admin

ANSVSA a anunțat retragerea de la comercializare a unui sortiment de napolitane vândut în lanțul de magazine Lidl. Produsul este retras la cererea producătorului Pak Rampart d.o.o, deoarece s-a constatat prezenţa Salmonella Typhimurium.

„Producătorul Pak Rampart d.o.o. recheamă preventiv produsul „Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g”, toate termenele de valabilitate şi toate loturile. În urma unei analize efectuate, a fost detectată Salmonella Typhimurium. Salmonella poate provoca afecţiuni grave stomacale sau intestinale (Salmoneloza)”, au transmis reprezentanții ANSVSA.

Produsul „Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g” a fost distribuit în toată reţeaua de magazine Lidl, iar clienţii care au cumpărat acest produs, indiferent de termenul de valabilitate, sunt rugaţi să ţină cont de retragere şi să nu îl consume. 

De asemenea, reprezentanții Lidl România au anunţat că au retras deja produsul de la comercializare. 

„Din motive ce ţin de siguranţa consumatorului, Lidl România a reacţionat fără întârziere şi a scos produsul de la vânzare. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal. Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Tastino, nu sunt afectate de această rechemare. Lidl România şi producătorul Pak Rampart d.o.o. îşi cer scuze pentru neplăceri”, arată Lidl România.

Pentru mai multe informaţii, consumatorii pot contacta telefonic la 0800.896.622 sau pe adresa de mail info@lidl.ro.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza