Motociclist lovit de o mașină lângă Piața Flora. A ajuns la spital cu mâinile și picioarele rupte

by admin

Un grav accident de circulație a avut loc luni dimineața în Piața Flora din Cluj-Napoca. Un motociclist a ajuns la spital cu mâinile și picioarele rupte, după ce a fost lovit de o mașină.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut în Piața Flora. Apelul de urgență a venit în jurul orei 10:25, iar la fața locului s-a deplasat o autospecială. În accident au fost implicate o motocicletă și un autoturism. 

Un bărbat de 39 de ani a fost transportat la spital de către echipajul SAJ sosit în sprijin. La o primă evaluare, în cazul acestuia exista suspiciunea de ruptură a membrelor inferioare și superioare stângi. Victima a fost conștientă și cooperantă în permanență”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.

Din primele cercetări, se pare că motociclistul nu avea un permis de conducere corespunzător.

„Impactul s-a produs între o motocicletă condusă de un bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiul Cluj-Napoca dinspre localitatea Florești înspre centrul municipiului și un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 73 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în direcția străzii Agronomilor.

Conducătorul motocicletei a fost transportat la spital. Din primele verificări, acesta ar fi avut permis de conducere necorespunzător categoriei. Testarea cu aparatul etilotest a rezultat negativă în cazul ambilor bărbați”, a transmis și IPJ Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza