Mirel Rădoi revine la sistemul OFENSIV. Cum ar putea arăta echipa de start a României în meciul cu Armenia

by admin

România dispută cel mai important meci al preliminariilor pentru Cupa Mondială 2022 luni, contra Armeniei. Partida va putea fi urmărită live text pe looksport.ro.

Aşa cum era de aşteptat, selecţionerul Mirel Rădoi va schimba tactica pentru meciul cu armenii şi cel mai probabil va reveni la sistemul 4-3-3. Acest aspect demonstrează că vom aborda partida ofensiv.

Din atac nu va putea face parte George Puşcaş, din cauza unui cartonaş galben încasat cu Germania ce-l face suspendat pentru confruntarea de luni. Jucătorul lui Reading a fost criticat pentru prestaţiile sale din ultima vreme.

”Tricolorii” au însă două mari absenţe în defensivă. Este vorba despre Ionuţ Nedelcearu şi Andrei Burcă, ultimul fiind pierdut în a doua repriză a meciului cu Germania. Cel mai probabil va fi înlocuit chiar de coechipierul de la CFR, Cristi Manea.

Posibila formulă de start a României:

Niţă – Manea, Chiricheş, Rus, Bancu – Stanciu, Nedelcu, Cicâldău – Hagi, Keşeru, Mihăilă.

“Este o echipă destul de echilibrată. Rămân la o singură părere, Bancu nu este fundaş lateral. Există jucători de bandă şi jucători cu structură de zonă centrală.

Dacă pe Beleodedici sau pe Gică Popescu i-ar fi pus cineva să joace fundaş dreapta, nu cred că jucau nici în Liga 2. L-am văzut pe Bancu la Craiova, caută pasa, l-am văzut de multe ori cum dă pase inteligente. Pe el îl trage jocul la construcţie. Orice jucător care are explozie îl pune în dificultate în dueluri unu-contra-unu”, a declarat Chirilă, pentru DigiSport.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza