Mircea Dinescu și emisiunea Poezie și delicatețuri vin la Prima TV. Din martie

by Cristina Mihaila

Din martie, celebrul Mircea Dinescu va prezenta emisiunea Poezie și delicatețuri la Prima TV. Mircea Dinescu este un cunoscut poet și realizator tv care va aduce una dintre cele mai cunoscute emisiuni de interviuri altfel, la Prima TV. Cele mai cunoscute vedete, oameni care au notorietate în spațiul media românesc și oameni de cultură, toți aceștia sunt așteptați, din martie, la Poezie și delicatețuri cu Mircea Dinescu. Acesta a declarat: “Formatul acestei emisiuni îl am de 15 ani și faptul că a rezistat atât de mult și nu m-am plafonat, e un semn bun. Eu vreau să mă mai joc, mai ales că un vers de-al meu, de pe vremea comunismului, sună așa: “Opriți istoria, cobor la prima“. Din luna martie chiar cobor la prima, la Prima TV. Propunerea de a veni la această televiziune a fost o întâmplare, am discutat și iată că mă aventurez aici cu emisiunea Poezie și delicatețuri, deci mai puțină politică și mai multă poezie, alături de bătrânii lăutari care au suferit mult anul trecut, din cauza pandemiei.”

Prima TV face parte din Grupul Clever, dezvoltat de omul de afaceri clujean Adrian Tomșa. Grupul Clever este unul dintre cei mai importanți jucători din piața românească, în portofoliul complet al acestuia intrând 11 canale de televiziune (Prima TV, LOOKSPORT+, LOOKSPORT, LOOKSPORT 2, LOOKSPORT 3, LOOK 4K, PROFIT.RO, AGRO TV, CINEMARATON, COMEDY EST, CINE EST) și 7 site-uri (looksport.rolookplus.rolookmedica.roagro-tv.roprofit.roprimatv.rofocusprimatv.ro și servuscluj.ro ).

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

clujean 11/02/2021 - 15:09

Bla….bla…..”Propunerea de a veni la această televiziune a fost o întâmplare”. Mda…..si marmota…. oare de ce o fi asa greu pentru un om sa fie ONEST? Zi, ma nene, ca ti-o dat bani mai multi decat TVR-ul si cu asta basta. In fine, asta cu caracteru’ omului ii chestie grea.

Raspunde

Comenteaza