Minori dispăruți de la domiciliu, căutați de polițiști

by admin

Polițiștii caută doi minori din Cluj-Napoca, care au dispărut de la domiciliu în urmă cu trei zile. 

Moldovan Armanut Sergiu, în vârstă de 9 ani, a plecat de la locuința sa duminică, în jurul orei 10. Băiatul nu s-a mai întors acasă, iar familia sa a alertat poliția.

Minorul are 1.40 m înălțime, 26 kg greutate, ochi verzi, păr negru, tuns scurt, ten deschis, constituție normală. El prezintă cicatrici la nivelul antebrațului drept, precum și deasupra ochiului drept. De asemenea, are un defect de mers, șchiopătând cu piciorul drept.

La momentul plecării purta o bluză de trening de culoare roșie, pantaloni de trening de culoare albastră și sandale de culoare roz

Cel de al doilea minor, Moldovean Josemi Alexandru-Marius, are 14 ani și a plecat de la domiciliul său duminică dimineața, dar nu s-a mai întors.

Adolescentul are 1.57 m înălțime, 45 kg, ochi căprui, păr negru, tuns scurt, ten măsliniu, constituție normală. La momentul plecării purta pantaloni de trening, de culoare neagră, bluză de trening de culoare albastră, încălțăminte tip sport de culoare albă.

Cei care pot oferi orice informaţii despre cei doi minori sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Te-ar putea interesa si

Comenteaza