Ministrul Chesnoiu a demisionat din funcție și s-a autosuspendat din PSD:” solicit tuturor deputaților ridicarea imunității parlamentare!”

by Christian Suciu

Ministrul Agriculturii Adrian Chesnoiu a anunțat în cursul zilei de ieri că și-a dat demisia din funcția de ministru iar în același timp s-a autosuspendat din Partidul Social Democrat, DNA derulând în prezent o cercetare penală asupra unui deputat din Parlamentul României ce în prezent deține funcția de ministru. Încrezător în nevinovăția sa Chesnoiu și-a dat demisia din funcția de ministru și a făcut un apel către toți deputații privind un vot pentru ridicarea imunității parlamentare.

”Nu am săvârșit nicio faptă de natură penală sau de corupție și mi-am desfășurat mereu cu integritate și cu dedicare activitatea mea executivă! În urma apariției în spațiul public a unor suspiciuni cu privire la activitatea mea ministerială, am luat următoarele decizii: Le solicit tuturor deputaților din toate partidele vot pentru ridicarea imunității parlamentare, deoarece eu consider că suntem cu toții egali în fața legii și vreau să am posibilitatea de a elimina orice potențială suspiciune! Mă retrag din funcția de ministru – nu vreau să planeze nicio suspiciune asupra activității mele guvernamentale. De asemenea, mă autosuspend din Partidul Social Democrat! Vă mulțumesc tuturor celor care aveți încredere în mine, în nevinovăția mea și în toate lucrurile bune pe care le-am făcut.” a transmis pe pagina de Facebook , Adrian Chesnoiu.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza