Ministrul Apărării Vasile Dâncu acord cu Anatolie Nosatîi privind colaborarea militară

by Christian Suciu

Ministrul Apărării, Vasile Dâncu a semnat astăzi un acord de colaborare cu Anatolie Nosatîi echivalentul său din Republica Moldova. Potrivit acordului semnat în această zi va avea loc un program de schimb de experiență între elevii și studenții unităților de învățământ militare dintre cele două țări ce cuprinde diverse activități educaționale culturale și aplicative pentru cei ce vor participa în următorul deceniu.

”Este important ca societatea civilă să conştientizeze angajamentul ferm şi sprijinul substanţial al ţării noastre pentru bunăstarea Republicii Moldova. În parcursul dumneavoastră către integrarea europeană, puteţi conta pe întreg sprijinul României” a declarat ministrul Dâncu.

În același timp și ministrul moldovean Nosatîi s-a declarat mulțumit de parteneriatul încheiat:

”România a fost şi este un partener strategic important pentru Republica Moldova. De-a lungul timpului, am reuşit să construim relaţii de prietenie sincere, necondiţionate şi confirmate prin numărul mare de proiecte, programe şi acţiuni comune, direcţionate spre dezvoltarea sectorului de apărare al ţării noastre. În acest sens, mizăm în continuare pe experienţa partenerilor români în reformarea sectorului de apărare conform standardelor democratice(…)”

Te-ar putea interesa si

Comenteaza