Militarii americani de la baza aeriană de la Câmpia Turzii, mesaj inedit de Ziua Îndrăgostiților

by admin
aaaa

Militarii americani din cadrul Forțelor Aeriene ale Statelor Unite care operează dronele MQ-9 Reaper dislocate la baza aeriană de la Câmpia Turzii au postat pe rețelele de socializare un mesaj inedit de Ziua Îndrăgostiților. Titlul postării este „Din România cu dragoste”, aluzie la titlul unui film de succes din seria James Bond („Din Rusia cu dragoste”).

„Din România cu dragoste. Militarii recent dislocaţi, împreună cu aeronavele MQ-9 Reaper, la Baza Aeriană 71 de la Câmpia Turzii, România, execută misiuni de spionaj, supraveghere şi cercetare în sprijinul operaţiunilor NATO”, se arată în postarea publicată pe pagina de Facebook a US Air Force.

Un detașament de 90 de militari americani, alături de mai multe drone Reaper, au sosit la începutul acestei luni la baza aeriană de la Câmpia Turzii. Este a doua relocare în ultimul an, după ce aeronavele fără pilot au mai fost staționate timp de două luni la Câmpia Turzii și în vara lui 2020. Atunci dronele au fost folosite la exerciţiul militar româno-american „Dacian Reaper 20”, unde au simulat misiuni de „sprijin aerian la sol”, alături de militarii români.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza