Mijloacele de transport în comun, dezinfectate după fiecare traseu

by Cristina Mihaila

Compania de Transport Public Cluj-Napoca (CTP) anunță măsuri speciale de dezinfecție a mijloacelor de transport în comun, în contextul epidemiei de coronavirus.

”În vederea aplicării prevederilor Hotărârii nr. 6/ 09.03.2020  a Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență (CNSSU) în Contextul epidemiei de coronavirus 2019-nCoV , Compania de Transport Public Cluj – Napoca S.A. a luat măsuri pentru a asigura dezinfecția mijloacelor de transport aflate în circulație la capetele de linie, de regulă după încheierea fiecărui ciclu de transport.

În acest sens compania și-a dublat bugetul alocat pentru achiziționarea materialelor și a dezinfectantului necesare pentru dezinfecția mijloacelor de transport”, anunță CTP.

Potrivit reprezentanților CTP, produsul utilizat este un biocid de tipul 2, pentru dezinfecția suprafețelor. Personalul care execută operațiunile de dezinfecție la capetele de linie este instruit asupra modului de utilizare a produsului biocid și dispune de mijloacele de protecție individuale, corespunzător riscurilor.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza