Mihai Bordeianu a semnat pe trei ani cu CFR Cluj! “Feroviarii” vor avea și un nou președinte

by admin

CFR a reuşit să rezolve transferul lui Mihai Bordeianu! Mijlocaşul central în vârstă de 29 de ani a bătut, luni seară, palma cu patronul Neluţu Varga şi a acceptat să semneze un contract pe trei sezoane.

Neluţu Varga a convocat o reuniune generală la stadion, luni, în aşteptarea lui Dan Petrescu. Printre cei prezenţi s-a aflat Bogdan Mara, noul director sportiv al ardelenilor, dar şi Mihai Bordeianu, cel care a fost chemat la sediul clubului pentru a pune la punct ultimele detalii ale noii înţelegeri. Bordeianu a fost convins rapid, reuşind  să-şi rezolve situaţia cu Al Qadisiyah, clubul din Arabia Saudită de la care a plecat pentru a reveni în Casa Liga 1. 

Look Sport a aflat că şi Edi Iordănescu l-a cerut pe Bordeianu, iar Gigi Becali a dorit să facă un efort financiar important. Să îi ofere 22.000 de euro pe lună, doar că pentru mijlocaş nu au contat doar banii, ci şi partea sentimentală. Acordul a venit, evident, şi pe fondul implicării lui Dan Petrescu, noul antrenor al CFR-ului, după plecarea lui Marius Şumudică. De altfel, se ştia faptul că încă de la primele negocieri cu patronul Neluţu Varga, ”Bursucul” l-a cerut pe  Bordeianu.

CFR Cluj a rezolvat şi postul de preşedinte, după ce Marian Copilu a fost înlăturat. Dani Coman este alesul lui Nelu Varga, iar lucrurile merg încep pe spre făgaşul normal la campioana României, care are un start de sezon perfect în Casa Liga 1, cu şapte victorii din tot atâtea partide.

Dani Coman (42 de ani) a fost preşedinte la Astra Giurgiu între 2015 şi 2021. Şi-a dat demisia la finalul sezonului 2020-2021, când echipa a retrogradat în Liga 2. În luna iunie, Coman a fost numit preşedinte la FC Hermannstadt, o altă echipă care a retrogradat în Liga 2, iar în acest moment conduce eşalonul secund, la egalitate cu cei de la CSA Steaua şi Concordia Chiajna.

În mandatul lui Dani Coman, Astra a câştigat în premieră titlul în Liga 1 (2016) şi a jucat trei finale de Cupa României (2017, 2019, 2021). Echipa din Giurgiu a eliminat-o pe West Ham United în play-off-ul pentru grupele Europa League. Ulterior, Astra a trecut de faza grupelor.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza