Mesajului prefectului de Cluj, de Ziua Internațională a Pompierilor: “Le suntem recunoscători pentru devotamentul de care dau dovadă”

by admin

Prefectul județului Cluj, Tasnadi Istvan Szilard, a transmis, marți, un mesaj de Ziua Internațională a Pompierilor, sărbătorită în data de 4 mai. Acesta le mulțumește pentru sacrificiile făcute de-a lungul timpului pentru siguranța comunității și a mediului în care trăim.

“Ziua Internațională a Pompierilor este sărbătorită anual în data de 4 mai, fiind instituită pe 4 ianuarie 1999, după decesul a cinci pompieri în circumstanțe tragice într-un incendiu de pădure din Australia. Această zi reprezintă un prilej la nivel mondial de recunoaștere a sacrificiilor făcute de pompieri de-a lungul timpului pentru siguranța comunității și a mediului în care trăim.

Le mulțumim pentru că sunt dispuși să-și sacrifice viața pentru siguranța noastă și le suntem recunoscători pentru devotamentul de care dau dovadă, în fiecare zi din viața lor. La mulți ani pompierilor din întreaga lume!”, le-a urat pe rețelele de socializare tuturor pompierilor, prefectul Clujului.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza