Meciul din Cupa României, “U” Cluj – Sănătatea Cluj se va disputa la JUCU. De ce au fost exilați “studenții” / Partida nu va fi transmisă la TV

by admin

Meciul din turul trei al Cupei României, FC Universitatea Cluj – Sănătatea Cluj se va disputa astăzi, 25 august, de la 17:30, pe terenul din comuna clujeană Jucu, chiar dacă oficialii ambelor formații și-ar fi dorit ca partida să aibă loc pe Cluj Arena. Din cauză că pregătirile sunt în toi pentru Untold, cluburile s-au “izbit” de refuzul organizatorilor festivalului.

Ba mai mult de atât, întreaga situație a luat o turnură nefavorabilă pentru cei de la Universitatea Cluj. “Virușii Verzi” au decis să nu le permită “studenților” să realizeze transmisiunea ÎN DIRECT a meciului.

“Sănătatea Cluj, în calitate de organizator al partidei de Cupa României de astăzi, a decis să nu permită clubului nostru să realizeze transmisiunea în direct a meciului. Conform informării primite aseară, la ora 23:00, partida va transmisă de clubul gazdă.

Având în vedere că stadionul din Jucu de Mijloc (arena pe care își desfășoară meciurile de pe teren propriu Sănătatea Cluj) nu îndeplinește condițiile de siguranță minimă, pentru contextul actual, accesul suporterilor pe stadion nu va fi permis. Pentru că ne dorim ca toți ”U”-iștii să fie aproape de echipă, meciul va fi transmis LIVE pe canalul de YouTube al clubului nostru”, au transmis reprezentanții clubului Universității Cluj pe contul de Facebook.

De asemenea, oficialii Sănătății au anunțat într-un comunicat faptul că nu vor fi puse tichete în vânzare, iar accesul pe stadionul din Jucu se va face doar pe bază de invitații.

„Având în vedere condițiile de siguranță minime de la arena din Jucu de Mijloc, CS SĂNĂTATEA SP va permite accesul în incinta doar pe baza de invitații (nu se pun bilete în vânzare) cu respectarea legislației pandemice- distanțare, număr limitat de persoane și prezentarea unui test rapid negativ făcut cu cel mult 48 ore înainte de eveniment sau a certificatului de vaccinare efectuat cu 10 zile de la unica/a doua doza. Meciul va fi transmis live video”, se arată în comunicatul transmis de reprezentanții echipei Sănătatea Cluj.

Indignat că nu s-a primit acordul pentru desfășurarea partidei pe Cluj Arena, antrenorul “virușilor” a intervenit: ”După atâta vreme, în sfârșit, suporterii puteau vedea un duel între Sănătatea și Universitatea, dar nu am primit undă verde de la administratorii stadionului. Deși noi suntem gazde și puteam alege arena din Jucu, unde ne jucăm meciurile de pe teren propriu, am solicitat ca partida să aibă loc pe Cluj Arena, să vină cât mai multă lume. Nu s-a vrut”, a explicat Marius Semeniuc, potrivit TransilvaniaReporter.

“U” Cluj se mută la Sânmartin în perioada Untold, festival care va avea loc între 9-12 septembrie. Va juca acolo cel puțin meciul cu Metaloglobus

Universitatea Cluj a fost nevoită să își caute un alt stadion unde să joace meciurile de “acasă” din cauza pregătirilor pentru festival. Clubul a ajuns la varianta arenei Luceafărul din Sânmartin, județul Bihor, acolo unde o va întâlni în etapa a 5-a pe Metaloglobus București. Partida e programată sâmbătă, 28 august, de la ora 12:30.

Totuși, în acest moment, nu e sigur dacă și partida cu Viitorul Pandurii programată sâmbătă, 18 septembrie, se va juca tot la Sânmartin.

După duelul cu Viitorul Pandurii, “U” va trebui să găzduiască partida cu Unirea Slobozia, programată pe 2 octombrie. Până atunci oficialii clubului vor fi înștiințați unde se va putea desfășura meciul.

Sursa foto: Facebook / Sănătatea Cluj

Te-ar putea interesa si

Comenteaza