Meci dificil pentru U Cluj după pauza internațională! ”Șepcile Roșii” joacă cu UTA, în debutul etapei a 9-a

by Christian Suciu

Echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău se întoarce în Superligă pe terenul celor de la UTA Arad în debutul celei de-a noua etape a campionatului. Antrenorul clujenilor întâmpină probleme de lot înaintea partidei de pe stadionul ”Francisc Von Neuman” și nu se va putea baza pe nume importante din echipă cum sunt Dan Nistor, Alex Chipciu, Valentin Gheroghe sau Andreas Calcan.

”În momentul de față sunt jucători importanți care vor lipsi, jucătorii cei mai în formă care dus greul anul trecut și care au dus greul și la începutul acestui campionat, dar din păcate nu pot să-i folosesc și nu e ușor pentru mine să găsesc alte variante, alte soluții.

Jucătorii au calitate individuală. Mulți dintre ei sunt în urmă cu pregătirea, cu puține meciuri jucate, mai ales cei veniți în ultimul moment. Cu preocupare și implicare, eu cred că într-un timp scurt îi pot duce la un nivel bun la care să jucăm fotbal și să ne putem bate de la egal la egal cu orice echipă din campionat. Pe Chipciu cel puțin două săptămâni nu îl avem, la fel Vali Gheorghe, Nistor, Calcan. Aceștia sunt jucătorii importanți.”, a transmis antrenorul Universității Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, înainte de meciul cu formația arădeană.

Meciul dintre UTA Arad și Universitatea Cluj va avea loc mâine, 15 septembrie, de la ora 18:30 și va putea fi urmărit în direct pe Prima Sport 2.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza