Meci de gală pentru Universitatea Cluj! ”Șepcile Roșii” primesc vizita liderului FCSB

by Christian Suciu

Universitatea Cluj joacă acasă astăzi de la 20:30 împotriva liderului de clasament FCSB. Înfruntarea dintre cele două echipe va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 și pe platforma Primaplay.ro.

Înaintea partidei ce încheie runda cu numărul 26 a campionatului, ”U” Cluj se află pe poziția a 10-a a clasamentului cu 33 de puncte adunate în acest sezon în timp ce roș-albaștrii conduc podiumul Superligii la distanță de 6 puncte de următoarea clasată.

Meciul se anunță unul dificil pentru echipa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău chiar dacă pentru oaspeți nu vor evolua patru jucători importanți: Alex Băluță, Joskym Dawa, Alexandru Pantea și Denis Haruț. Bucureștenii au adunat 4 victorii în ultimele 5 jocuri disputate având o formă superioară adversarilor de pe Cluj Arena, ce nu au mai câștigat de trei etape.

Precedenta întâlnire din turul competiției s-a încheiat la egalitate cu scorul de 2-2, în urma golurilor marcate de Joskym Dawa și Adrian Șut, respectiv Bogdan Mitrea și Dan Nistor.

Deși FCSB pornește ca favorită în acest meci, ultima deplasare a bucureștenilor pe Cluj Arena nu s-a încheiat la un scor favorabil, aceștia fiind învinși cu 2-1( Thiam 32ˈ, Filip 40ˈ/ Cordea 86ˈ) în partida ce a pus capăt mandatului lui Nicolae Dică pe banca FCSB-ului.

” Suntem foarte bine pregătiți, am avut o săptămână bună. Terenul ne-a permis să ne antrenăm normal. Noi timp de 3 săptămâni ne-am antrenat pe sintetic. Nu vreau să-mi găsesc scuze, dar când te antrenezi în fiecare zi pe un sintetic foarte dur și apoi vii să joci, e cu totul altceva.

Noi am pierdut tot ce-am făcut bun în Antalya. Este prima dată când ne-am putut pregăti ca o echipă profesionistă, cu ritm, intensitate, dueluri unu la unu. Echipa va arăta mult mai bine decât a arătat până acum.

FCSB e o echipă care s-a maturizat, echipa cea mai în formă. Are jucători foarte buni precum Coman, Olaru, Băluță… Este o echipă foarte bună de contraatac, cu jucători de viteză. Trebuie să jucăm cu mult curaj, să alergăm foarte mult. Nu ne putem deschide foarte mult, pentru că e o echipă căreia nu trebuie să-i lași spații”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la conferința de presă premergătoare partidei.

Sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza