Marius Şumudică s-a înțeles cu CFR Cluj! Salariul și bonusurile pe care le va încasa antrenorul

by Cezar Leizeriuc

Marius Şumudică este foarte aproape să semneze cu CFR Cluj, campioana Ligii 1. Deşi a anunţat că prioritatea nu este o revenire în România, antrenorul vrea să câştige trofee şi are şansa unei participări în preliminariile Ligii Campionilor.

Potrivit as.ro, Marius Şumudică va primi un salariu de 20.000 de euro, cu 5.000 de euro mai mult decât suma pe care o încasa Edi Iordănescu la CFR.

În cazul în care CFR Cluj ar câştiga din nou titlul în sezonul următor, antrenorul ar primi şi o primă de 100.000 de euro.

În plus, Şumudică va primi bonusuri substantiale (câteva sute de mii de euro) în cazul calificării în faza grupelor unei competiţii europene (Liga Campionilor, Europa League sau Conference League).

Antrenorul român mai are şi altă ofertă. Presa din Arabia Saudită scrie că Marius Şumudică este în discuţii cu Al-Ittihad, locul 3 din campionat.

Marius Şumudică (50 de ani) a câştigat titlul în Liga 1 şi Supercupa României cu Astra Giurgiu, în 2016.

În această vară, CFR Cluj va efectua un stagiu de pregătire în Austria, în care va disputa patru sau cinci meciuri amicale. În luna iulie este programată prima partidă din traseul european, în primul tur preliminar din Liga Campionilor.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza