Marius Șumudică, mai ofensiv ca niciodată. Tehnicianul, nervos și pe un fost internațional: “Este GRAV ce a declarat”

by admin

CFR Cluj a început cu stângul grupele Conference League 2021/2022. Campioana ultimelor patru sezoane a pierdut cu Jablonec, 0-1, după un penalty comis de Camora, care a fost şi eliminat, ca urmare a unei gafe a lui Cristi Bălgrădean.

Tehnicianul Marius Şumudică a avut o reacţie dură la adresa lui Dan Petrescu, însă în colimatoriu a fost luat şi Ilie Dumitrescu, datorită unui episod petrecut la meciul cu FCSB, câştigat de ardeleni cu 4-1.

”Mi-e jenă să intru într-o discuţie contradictorie cu un coleg de-al meu. Să vă spun exact ce se întâmplă la CFR. Este grav ce a declarat domnul Petrescu. Să nu uităm că un coleg de-al dumneavoastră, care tot timpul dă din mâini aşa să-l imite pe Giovanni Becali, mă refer la Mister Ilie Dumitrescu. Era în emisiune, înainte de meciul cu FCSB, există înregistrarea.

Am trăit un moment penibil atunci cu o zi înainte. Domnul Ilie Dumitrescu a afirmat clar că Dan Petrescu nici nu s-a apropiat de echipă, deşi nu era deloc aşa. Apoi, după meci, Ilie Dumitrescu arată mesajele de la Petrescu şi spune ‘uite, acum mi-a dat mesaj, că el a pregătit meciul’.

Ce vreţi să spuneţi, că Ilie Dumitrescu e mai prieten cu Şumudică, decât cu Petrescu? Ne ascundem după păpuşoi? Nu vedeţi ce se întâmplă în fotbalul românesc?”, a declarat Şumudică, pentru DigiSport.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza