Marius Şumudică, ironii către MM Stoica, înainte de meciul direct: ”La noi nu s-a întâmplat nimic, dar dacă apare vreo greșeală pro-CFR, e Facebook-ul plin două zile”

by admin

Derby-ul etapei din Casa Liga 1 se vede duminică, în direct pe Look Sport+. Campioana României, CFR Cluj primeşte vizita celor de la FCSB, iar Marius Şumudică a început deja războiul psihologic.

Tehnicianul ardelenilor ţinut să expună o ironie la adresa lui MM Stoica, care s-a plâns în ultima vreme pe contul său de Facebook de anumite decizii de arbitraj care au dezavantajat FCSB-ul.

”Cu FCSB se poate întâmpla orice. Sunt două meciuri extrem de importante. Pentru mine ar fi o performanţă să fim la nouă puncte după şapte etape faţă de principala contracandidată, există şi posibilitatea să ajungem la 12 puncte.

Nu mă interesează cine arbitrează. Aţi văzut pe cineva de la CFR că apare pe Facebook, că apare şi scrie că are Ciobotariu un cucui în cap?

Specialiştii au spus că am avut un penalty cât casa la Piteşti. Aţi văzut pe cineva de la CFR că la ora 12 noaptea, când oamenii se bagă sub plapumă şi se culcă, începe să scrie pe Facebook ce s-a întâmplat?

La noi nu s-a întâmplat nimic, dar dacă apare vreo greşeală pro-CFR, e Facebook-ul plin două zile. Nu mă interesează, poate să vină şi Haţegan, şi Şovre”, a declarat Marius Şumudică, înainte de derby-ul cu FCSB.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

U Cluj 26/08/2021 - 12:58

Da, ma Sumi, dar ati castigat 3 puncte cu un gol din offside de 1 metru ! La sfarsitul campionatului, daca o sa fiti cu 1 sau 2 puncte peste echipa de pe locul 2, se cheama ca ati castigat fraudulos campionatul. Asa cum ati castigat doua campionate “manarite” cu “U” Cluj. Ma rog…trade mark cfr cluj.

Raspunde

Comenteaza