Marius Şumudică, încrezător înaintea returului cu Lincoln Red Imps: ”Jucătorii ştiu ce au de făcut. Plecăm cu un avantaj de un gol”

by admin

Tehnicianul Marius Şumudică este încrezător înaintea meciului cu Lincoln Red Imps, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, şi a afirmat că la CFR Cluj este cel mai propice loc pentru a face performanţă.

  • CFR Cluj – Lincoln Red Imps, miercuri de la 20:30 pe Look Sport +

“Îi simt încrezători, jucătorii ştiu ce au de făcut. Plecăm cu un avantaj de un gol, dar le voi transmite să uite lucrul ăsta. Am avut o săptămână grea, cu deplasare, revenit, mers la Bucureşti, nu e uşor, uneori mă trezesc noaptea şi nu ştiu unde sunt. Îmi ia 5-6 secunde să mă dumiresc în ce pat sunt.

Sunt mulţumit că am câştigat ultimele trei meciuri, eu mă uit mereu să văd ce rezultate sunt, cu cine picăm. Avem probleme de lot, avem probleme cu lista, pe Alibec nu l-am putut trece că a venit târziu. Va fi greu ca Budescu să ajungă la CFR, eu nu mă gândesc prea mult la el, ci la jucătorii din propria ogradă, ei sunt cei mai importanţi”, a declarat Şumudică, într-o conferinţă de presă.

El a mai spus că şi-ar dori să continue la CFR Cluj şi peste cei doi ani cât are contract. “Am spus conducerii că cei doi ani oferiţi nu sunt de ajuns, vreau să continui mai mult la Cluj. Am atins un nivel financiar încât nu mai e nevoie să plec prin Golf, vreau să stau în ţară. Pentru mine, CFR Cluj este cel mai propice loc de a face performanţă”, a afirmat Şumudică.

Meciul CFR Cluj – Lincoln Red Imps, programat, miercuri, de la ora 20.30, în manşa secundă din turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

În tur, CFR Cluj s-a impus, scor 2-1.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza