Mário Camora, la meciul 300 în Liga 1! Ce mesaj i-a transmis conducerea clubului din Gruia

by admin

Partida câștigată pe terenul de la Clinceni cu scorul de 1-0, a consemnat un moment special pentru CFR Cluj. Căpitanul Mário Camora a ajuns la impresionanta bornă de 300 de jocuri disputate pe prima scenă a fotbalului românesc. Portughezul a transmis că vrea facă performanță în continuare alături de colegii săi și să câștige cel de-al patrulea campionat la rând.

“Avem dorinţă de a câştiga, toate echipele vor să câştige. Sunt şi multe meciuri, din 3 în 3 zile. Echipa a demonstrat astăzi atitudine, a muncit mult, la o oră la care nu suntem obişnuiţi şi pe căldura asta. S-a văzut în fiecare meci pe care l-am jucat la Sepsi ce greu a fost. În ultimul meci, ei au fost peste noi, a fost foarte greu. Nu vreau să comentez ce s-a zis, vreau doar să ne îndeplinim obiectivul: al patrulea campionat la rând”, a declarat căpitanul CFR-ului la Look Sport +.

Ajuns la meciul 300 în Liga 1, conducerea clubului din Gruia a dorit să îi transmită căpitanului veteran un mesaj prin care să își arate recunoștința pentru munca exemplară depusă în deceniul petrecut în tricoul vișiniu.

“Nu este un secret: TOATE meciurile au fost bifate în tricoul vișiniu! Camo, de 10 ani încoace inima ta bate pentru CFR, iar noi îți suntem veșnic recunoscători pentru munca exemplară depusă la clubul nostru. Îți dorim multă sănătate în continuare, cât mai multe realizări și, bineînțeles, cât mai multe trofee ridicate deasupra capului! Forța Camo, forța CFR!”.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza